100% Smak, 0.0% Alkohol
"Behagligt Gott"!

Vin & Mat

Den perfekta kombinationen mellan vad du äter och vad du drycker avgör nivån av njutningen under måltiderna.

Vin och mat med Night Orients premium drycker.

Night Orient

Night Orients utbud av drycker är genomtänkta för avkoppling och vänskap. Den perfekta rytmen för att hitta dig själv och njuta av festligheterna. En symbol för firandet, bubblor är mousserande vins själ. Livlig, elegant, fin, intensiv, de ger liv och njutning. De fyller ditt livs festliga stunder med brus. På fruktiga noter kommer Merlot, Chardonnay och Rosé att följa möten och måltider mellan vänner och familj med enkelhet och elegans. Den röda druvan och den vita druvan, uppfriskande drycker med subtila druvsorter, kommer att uppskattas vid varje tillfälle.

Njut av måltiderna med våra alkoholfria PREMIUM drycker.

Flera vin att välja mellan

Det finns en rad drycker som kan avnjutas i varje ögonblick där tiden står still. Tveka inte, bli förförd. Konsumera utan måtta!

Välj din Night Orient dyck

SORTIMENT

– Merlot
– Chardonnay
– Rosé
– Mousserande “Classic”
– Mousserande “Rosé”

Merlot

Ett vin med en ganska intensiv, vacker rubinfärg. Smakfullt mjuk på gommen är det tätt och långt. 

Det kan avnjutas relativt ungt men åldrande kommer att avslöja en överraskande bukett av kryddor.

Chardonnay

Ett vin med massor av intensitet och livskraft. I munnen är vinet smidig och läcker, med en djup och delikat syrlighet.

Efter en explosion av blommiga dofter släpper den ut vackra, långa aromer som påminner bakverks dofter. Massor av intensitet och livskraft, men ingen aggressivitet för detta eleganta vin.

Rosé

Tillverkad med hjälp av svarta druvor från spanska sorter som också används för att producera röda viner. Till ögat är det prydt med en vacker ljusrosa färg. 

På näsan framkallar den en exotisk sida, mango och passionfrukt, men också en palett av röda bär.

Mousserande "Classic"

Ett halvtorkat mousserande vin. Den är gjord med flera druvor från La Mancha-regionen i Spanien: Airén, Albarino och Macabeo.

Ljustguld färg i vinglas, lysande och klar i flaskan . På näsan avslöjar det aromer av färsk frukt och citrus med en mild doft av aprikos. På gommen är den söt och lätt fruktig.

Mousserande "Rosé"

Dess vackra laxrosa färg föreslår en festlig, raffinerad och lättdryck. Det släpper ut en lätt rökig doft och en harmoni med röda bär.

Dess graciösa bubblor spränger på gommen med dofter av rosenblad, persika, päron och citrus. Dessa egenskaper gör det till en favorit bland kvinnor, men det ignoreras absolut inte bland männen.

Vin och mat med Vendômes ekologiska utbudet.

Vendôme

Vendômes sortimentet har fått organisk certifiering, en garanti på att vi producerar drycker som utesluter gödselmedel och bekämpningsmedel. Etiketten garanterar kvaliteten på sortimentet och visar vårt engagemang för att tillämpa strikta standarder för produktionen av våra drycker. 

Våra ekologiska certifierade drycker är tillverkade med utvalda druvsorter från den Spanska regionen “La Mancha” och från andra regioner i Italien.

Njut av våra ekologiska drycker helt utan alkohol.

Flera alternativ att välja!

Ekologiskt vin innebär också att tillverkningen uppfyller de krav EU ställt upp för ekologiska viner(EU-förordning 203/2012). 

Välj din Vendôme dryck

SORTIMENT

– Merlot
– Chardonnay
– Rosé
– Mousserande “Classic”
– Mousserande “Rosé”

Merlot

Det perfekta, ekologiska, alkoholfria röda vinet för varje måltid.

Vendôme Merlot Organiskt alkoholfritt vin tillverkas av en röd druvvariant med små svarta bär, odlade på kritig mark. Med sin mörka, intensiva rubinfärg erbjuder vår Merlot ett utmärkt aromatiskt vin.

Den utgår från aromer av svarta bär som blåbär och björnbär samt körsbär och plommon. Från den allra första nypen är gommen nedsänkt i anteckningar av läder, underväxt och kryddor. 

Vendôme Merlot är smidig i munnen, med en bra balans, långlivade tanniner och en torr eftersmak.

Detta alkoholfria vin, med sin behagligt fruktiga och lättillgängliga smak, rekommenderas som ett ackompanjemang för nästan varje måltid, särskilt med kött i sås och kan avnjutas när som helst.

Chardonnay

Ett organiskt alkoholfritt vitt vin som garanterar utmärkt friskhet i munnen.

Vendôme Chardonnay Organiskt alkoholfritt vin, framställt av en levande, gyllene spanska druva, är ett torrt vitt vin.

Med sin härliga halmgula färg är detta ett gott och elegant vin. Den är markerad av ett lätt igenkännligt, vackert fruktigt arom. 

En arom rik på citrus, grapefrukt och citron, tillsammans med akacia, karamell, färskt smör och muskotnöt. Dess smak är underbart syrlig, vilket ger en härlig känsla av friskhet i munnen.

Rosé

Ett ekologiskt alkoholfritt Rosévin med härliga sommararomer.

Vendôme Rosé organiskt alkoholfritt vin framställs av svarta druvor. En vacker blekfärgad färg med delikat laxglans definierar detta vin, vilket avslöjar en uttrycksfull näsa baserad på små röda bär, hallon, solbär och citrus. Den välbalanserade smaken och dess överflöd ger vinens fruktig natur.

etta är ett vin som du kan njuta av som en aperitif, över en romantisk middag eller med vänner, på vintern eller sommaren. Rosé är det perfekta ackompanjemanget för kryddiga måltider, exotiska rätter, grill och blandade sallader.

Mousserande "Classic"

Vendôme Ekologiskt Mousserande “Classic” vin avger aromen av päron, melon, persika och vita blommor, ett charmigt och delikat mousserande vin på munnen. Det betonas av bubblor, vilket ger det lätthet och behaglig kontrast, friskhet och lång eftersmak.

Ett mousserande vin att njuta av som en alkoholfri aperitif eller på en subtil efterrätt av frukt. Enkel och festlig!

Mousserande "Rosé"

Vendôme Mousserande Ekologiskt Rosé vin är ett resultat av den subtila kombination av flera druvsorter. En luftig, glittrande rosé, elegant och harmonisk, det är garanterat att få ett leende i ditt ansikte. Ett alkoholfritt, fruktigt, blekt rosa vin, det kombinerar delikatesser och livskraft. I munnen är den lätt och mild. 

De känsliga, eleganta bubblorna är underbart uthålliga innan de spränger på ytan och släpper ut en blandning av mogna jordgubbar och syrliga godbitar.

Aromen ligger kvar i munnen och framhäver sötheten och jämnheten infört från den allra första nypen.

En härlig gnistrande rosé, idealisk som en alkoholfri aperitif samt för fester.